23 Ekim 2013 Çarşamba

En Güncel Teknoloji ve Bilişim Haberlerini Bulabileceğiniz Bir Site: BiTeknoloji.net

Teknoloji Haberleri

Teknoloji çağını yaşadığımız şu günlerde, her gün yeni bir teknoloji haberi, yeni çıkan ürünler ve güvenlik açıkları çıkmakta ve insanlar bunu takip etmekte zorlanmaktadırlar. Yeni bir cep telefonu haberi, yeni bir veri tabanı sistemi ve yeni bir güvenlik açığı. Teknoloji gündemini takip etmek gerçekten de zor bu günlerde.

Özellikle; "yeni aldığı bir telefonun güvenlik açığı nedir, nasıl önlem alabilirim?", " "yeni aldığı bilgisayara virüs girer mi?" şeklinde güvenlik açısından haberler, ve "yeni ne var" "en yeni işletim sistemleri teknolojik aletlerinin son çıkanları ve dahası" insanlar için takip edilmesi zor bir dünya haline deldi.

Teknoloji dünyasının takip zorluğunda bir başka nokta ise Rusya'da ne oldu, Çin'de ne çıktı, Japonlar yeni ne üretti, Abd de yeni çıkan modeller neler? Apple ın son ürünleri ile Windows'un son ürünleri arasında ne fark var? Alan geniş ve Global olduğu için insanlar takip etmekte zorlanıyor.

Ülkemizde teknoloji takibi konusunda güvenebileceğimiz çok az yer var. Teknoloji haberleri yayınlayan siteler oldukça çok gözüksede anlık takip eden ve ziyaretçiyi doğru ve açık bir şekilde bilgilendiren site bulmak oldukça zor.

Biz de bu konu da size bir öneride bulunuyoruz. En son Teknoloji Haberleri 'nin bulunduğu anlık haberler geçen ve dünyanın 4 bir tarafından uzman çeviri ekibi sayesinde haberleri sizin için seçip çeviri yapan, hızlı ve güvenilir bir Teknoloji haber sitesi: http://biteknoloji.net i öneriyoruz.









Teknoloji Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder